Препорака за квалитетен ранец за прваче? Мене ми беа познати само таргет и габол брендовите,гледам по книжарнициве има и други
Мојот има на Ст. Рајт од Офис. Ок личи. Прво одделение нема мрднато. Имаше на Маст, Плеј… Види што ќе ти фати око.
И јас земав од истиов бренд. Критериум ми беше да не е огромен, зошто моето прваче е скакулче, и да е малку личен зошто многу ми се грди сите машки ранци. А инаку мислам за квалитет во Офис нема утка, барем со поскапите брендови. Имаме од must за градинка што му беше, после 3 4 години е како нов уште.
https://www.storybox.mk/iglu-soft-play?orderby=10 Дали некој знае каде може да најдам вакви со пристапна цена? Само на storybox ми излегуваат амс малце се луди со цените.
Мамс каде да купам машки горни или целосни купачи за 2-3 год величина? Цел сити мол го свртев сегде само женски има, машки ни за лек. Хелп, ми требаат за во четврток!
Дали има некој нарачувано од природниот детергент за перење на Данче Серафимова( не сум сигурна за името) дали вреди да се купи? Со сапунот за флеки од Дм во комбинација со фрош детергентот еден куп алишта оштетив на децата и сакам да сменам.
Од банз ми се скапи, ваикики, хнм зара синсеј резрвд окаиди секаде бев нема. Е во babycenter не сум побарала може таму да видам, фала
Го немам пробано тој детергент, ама сапун за флеки и фрош користам и ништо ми се нема оштетено до сега.
Јас мислев дека машината нешто ми прави проблем, па купив нова машина и пак ете, нема шо друго. Дали не го плакнам доволно сапунот пред да ги ставам алиштата во машината. Стварно не знам кај грешам.
Во која продавница можам да купам гума со покривче? Нарачав преку нет ама мислам дека не би стигнала за брзо а и празник ќе биде...
Mom's Дајте предлог за четка за коса која не би кубела многу коса? Вештерката моја освен после бањање чешлање јок одма прави драма дека ја скубе што е нормално дека не и е исчешлана 3 години и 9 месеци