Лило и Стич е филм, па толку мали незнам дали све ќе сфатат и може на моменти да им е досадно. Баш до нас седеше мајка со така таа возраст девојче и и објаснуваше додека траеше филмот. А и Штрумфови е таков, но сеуште не сме го гледале... @LiquidLuna дека спомна ти, па си порачав јас. Ми стигнаа за 2,3 дена. Кажав димензии, висина на душекот. Ги ставив да се перат одма, да им ги наместам после Навлака со ластик + за перница.
дали во пепко србија има изложено есенска гардероба пример, есенски јакнички? Во грција немаше сеуште јакнички? и ве молам каде во врање може да се прошета, да се купи нешто за деца/
има нешто.Ние бевме во четвртокот.Имаше тенки шушкавци,елеци,блузи,тренерки долни-горни.Во глобала тоа.Над Пепко имаш големо Waikiki, исто со доста избор за деца.
Федербау,нема подобри,во спална имаме на Алмеро не е лош и тој убав е ,ама кај децава се од федербау и предобри се ,често знам да си легнам на нивните и најодморено се осеќам. Окаиди има, до 14-ка се најголемите ,јас од таму сум им земала .
Да 750ден е тоа со ластик... Вака материјалот е океј, памучно. Ама ко тенкичко ми е доста.. Утре баш ќе видам и Стужанка дали имаат шарени.
Да и мене ми кажа 750ден. ќе останам сепак на старото место за нарачка убави се многу, а мислев дека оваа ќе биде иста цена па да видам некој дезен друг ама оваа ептен изгор како два чаршави.
Каде да најдам шишенце за вода како за поголеми деца без силиконски цевки внатре стаклено или пластично
Во Синсеј, Ваикики имам земано со ликови од цртаните, шаренила. Е сега не се многу непропусливи ама такви за дома користи или до парк, на пикник нешто ако одиме. Едит: баш шише беа предложени cool bottles од други членки. https://coolbottles.mk/
Им земав од coolbottles, најдоброто шише до сега што го имале, вреди секој денар, термос има внатре, кој задржува топла вода до 5 часа, а ладна до 8 мислам дека, испробано.
Предлог за детска енциклопедија, за школски деца прво-второ одделение, баш детска ми треба. Има една во младинска книга ама скапа ми е. Има некои од топер 1000 прашања ама ја немаат првата книга. Буџет околу 2000.
Ми треба како за во градинка, сите носат и тој бара но некое кое нема силикон за во случај да не му му коса и се расипи цевката внатре, а да биде шаренило оти зедовме едно од аптека обично сино не сака такво. Овие имаат силиконска сламка.
Не е баш за деца, ама за децата ми треба. На Тему има принтани стикери со име, на винил во секакви бои. Ми треба да залепам на шишето за вода. Ама има preorder скоро цел месец дека персонализираш со име. Има негде низ Скопје да земам такво нешто?