Здраво мајки, малку поопширно прашање. Сакам полека да почнам да ја опремувам собата на ќерка ми, ништо посебно и специјално и да биде со помал буџет. Некои идеи за полици за книги, рафтови и кутии за играчки, од каде можам да најдам убави завеси и некои ситни детали за соба? Само кревет и играчки имаме сега за сега.
Здраво девојки, да препорачате каде да се најде детски кревет како оние Монтесори, со оградичка и поширок да е. Или пак некој што изработува
Да ми препорачате термос во стилот на coolbottles ама да е dishwasher safe . Може и од по странството. Ама да е убав термос и на лик.
Pizami sto svetat vo noke za golemo dete? 12ka, 14ka i nagore zavisi od kalap? Malata dobi na podarok pa golemiov se luti sakal i on
Јас имам на coolbottles, преубави се, имаш и четка со нив, а и мн им се убави дизајните, вредат за парите, друг толку добар термос кај нас немам сретнато.
Дезените ме освоија на рака го миеш? четкички имам, ама пак шишето во машина би го ставила, а на страната им пишува дека не се за во машина. И од колку мл имате? Не знам дали 500 мл би бил преголем, булки, пошто е термос.
На рака да, имаат посебна четкичка за во цефката да влезе да се измие убаво, од 350мл. имаме, 500мл. некако ми беше мн. големо, важно ми е што вода, сок, млеко, држат ладни околу 10 часа, а топли околу 5часа, така нешто беше, и навистина е така, јас имам и термос за кафе, презадоволна сум, вреди секој денар за термосиве, стварно се квалитетно направени.