Од се што пребарав во "најпознато" ми излегува Некст. Дали носат кај нас да прашаш евентуално или од овие што увезуваат од Ук https://www.next.co.uk/style/su141783/n37296
Jas od reserved zedov preubavi se, imase i vo hm ubav model. Vo kk i kegi mi se skapi nad 3iljadi a samo mesecipol, dva ke gi nosi brzo raste nodzeto
Во локо кроко е 2500, ама може ќе најдеш слично за поефтино на друго место. Ми го купија за синот за прв роденден, и како е прооден не е симнат од него еве скоро цела година. Ќерката за крштевка на 8 месеца доби коцка со активности, до 3 години не престана да ја игра. Овие две работи се најискористени со моите деца.
Каде да најдам купам креветче двоспратно како кукичка само да не е макмебел. Дали имате правено купено за пониска цена? Или таа е цената над 45000 ?
Ne najdov soodvetna tema, ako ima prefrlete me Prepoeaka za detski sampon za 6 godisno devojce. Samo nemojte mustela weleda dosta e so niv i dosta od pari hahaha
Хип? Или Виолета ако го најдеш, нас ни се одлични, нежни со ептен прифатлива цена или на Балеа/Алверде да разгледаш ако имаат..
Дали сте виделе негде по Скопјево или на нет адвент календар за машко? Само не тој од Карес, многу пенкала, боички има, а не сме по боењето .