Како првиот модел имаме, ама дводелната комбинација, пантолони+јакна, одлични се. Веќе ги испобавме . Трета година купувам од Синсеј скафандери и супер се покажаа. Не се мисли, купувај За две годишно, јас сепак комбинезон би одбрала, не дводелно. И сега (3 години има моето) комбинезон ќе земев, ама долгонога женска имам, па доле носи поголемо бројче, затоа комбинирав пантолони и јакна посебно.
Синсеј ама околу 3 недели е рок на достава https://www.sinsay.com/mk/mk/dete/licenca/grinch Edit: како топлинки зедов јас од физичка продавница. Не ги гледам сега во опција онлајн
веќе ја порачавме онаа од венис, чекаме да стигне. А баш убави опции се и овие фала ти премногу во секој случај
Здраво мајки , дали некоја има нарачано скоро да и шијат постелнина со тема Патролни шепи ? Креветот ни е со поголема димензија , не е стандард детски кревет , па затоа неможам да купам готова. Има на Тему,ама полиестер е . Не би сакала да спие на полиестер.
Јас лани нарачав со Патролни шепи од фб Sleep & Dreams според димензии на душекот, со ластик е чаршафот и една навлака за перница. Пиши им, мене ми се допадна, праќаат слики кога ќе ја сошијат.
Каде да најдам наочари за пливање детски во Скопје да не е онлајн? Спорт вижн само онјалн ми дава достапност. Внукот вечер има прв пробен час
Здраво, за тие што сте од Тетово, ќе поминуваме натака денес, па каде можам да најдам облека поквалитетна за дете?