Види ги тие спортските во Scout, на Teva мислам беа. Ја сум разочарана и од Кеги, и од Скечерс, и од Адидас, овие не можам да ги земам за проба дека се поголеми броеви. Сега за сега ги носи Скечерсот ама морам замена да најдам зашто и на ногата се жали.
Не си од скечерс задоволна? Најдов едни затворени напред, само не сум отишла да ги проба, ептен фино личеа на што се жали да знам што да пазам. Адидасот имаат затворени суперстар, не ми се свиѓаа. Ќе ги проверам и овие, фала.
Идеи за поклон за роденден на девојче 5 години, темата на роденденот е со принцези, буџет 1500 денари
Во светот на играчките да им пишеш на Фб. Праќаат по Карго. На објавите само оваа слика ми излезе ама може физички имаат повеќе.
Zdravo, dali nekoj ima vakov trotinet za prodavanje? Ili znae kaj da najdam. Ova e kupeno od kit-go. Spar se vika marketot momentalno ama nemaat poveke.
Задоволни ли сте од лепење тапети на детски ѕидови? дали се приметува? или подобро да викнам некое студио да ми ги исцрта ѕидовите? Ако знаете предложете некој што црта декоративни ѕидови
Здраво Дали некој го има земено ова за дете? Ми личи интересно, ама некако ценава не ме убедува дека функционира како што е прикажано Ако го има некој да сподели искуство
Земав скечерс, едни и единствени најдов отворени позади, затворени напред. Фала И убави се, ако некој бара како мене да му олеснам избор.
Мајки, дали по маркетиве негде сте виделе од оние мини пакувања гумени бомбони за да ги ставам во торбичките за частење во градинка?