Го немаат во ск на лагер да го видам. Вака на слика ми се бендиса и мене. Очекувам да има некој попуст за велигден. Обично имаат.
Секаде има попусти на одредени модели. Ама зависи дали ќе најдеш бројче што ти одговара, а да е на попуст. Најчесто тие што се на голем попуст само онлајн да ги нарачаш има опција не и физички да ги купиш.
Препорачајте ми некој тротинет од кој сте задоволни, сакам на малово за роденден да му купиме, 2 години ќе прави. Надвор кое дете и да е со тротинет одма оди трча да му го земе, мора да му земеме иако гледам скоро сите се за над 3 години.
Scoot and ride ama i kaciga. I go zemavme za prv rodenden ama nekako strav mu imase.pa go butkase.koa proode. Od pred mesec dva se pusti da vozi ama bas se pusti. Trcam ko mrdnata.po nea taa se smee misli ja brkam 100 na saat siba srce me faka sekoj pat. Za skoro ke prai 2 taka da taman ti e
Ги има мојов од Форми каде ти пишала Ано, ама многу се мали и ги има само сребрени. Пробав да ги порачам од Ибеј, Али но неуспешно, нема достава до МК, мада не сум барала неколку месеци, баш ќе прочепкам пак..
И мене ми се мали тие од Форми, пробав и јас на Али да најдам, ако најдам нешто ке пишам или пиши ако најдеш
Ние имавме некој од обична продавница за играчки. На него пишуваше Scooter. Го користеше од две години па до кај 6. Му стана мал затоа престана да го користи. Мислам дека ваков некој беше: https://www.bubamaraigracki.mk/igrame-nadvor/sharen-trotinet-60kg-3.