Каде да најдам табла од една страна за пишување со креди, другата со маркер и да има магнетни букви и бројки? Освен storybox i topolino
780den smesna cena realno za razlika od drugite mesta, se nadevam deka e dobra ke stigne denovive pa ke vi pisam ako ve interesira
Јас си имам купено на времето од Џамбо, столче што се склопува. Ќе го склопам и до машината дури до собира да го пикнам. Ама нз дали би имало уште такви... Спојлер: Столче А од Икеа исто убави се, вакви се..
Леле да, ако можам вакво што се склопува да најдам ќе биде одлично. Ќе пратам маж до Џамбо деновиве, да си пробам среќа. Фала мама .
детско седиште за на велоспиед, за на багажник каде да барам и како се движат цените? Прашав во велосипед мк. од 3000 па нагоре се. а кацига најмала 2000
Еве тука нешто малку поефтини: https://maximum.com.mk/product-category/14/148/. Мислам дека нема да можеш да најдеш поефтино од ова (дури и Декатлон најевтини им се околу 35 евра) зашто треба да биде добро изработено седиштето. Еве и кацига: https://shop.kinderlend.mk/Производ/lionelo-кацига-бела/. Кациги интересни за деца мислам околу 1500 денари беа има и во Беверли трговскиот во внатершниот пролаз (саатџијата сега продава точаци и кациги).
Фала мама ќе погледнам. Денес зборам со еден колега и викам сакам седиште за на велосипед и одма коментар...не ти е страв од кучиња? Ме подзамисли ама не се откажувам. Ќе земам, ваљда ќе сака да се вози. Гледав денес трицикли. Имам дилема со какви гуми. Црвениот е со гумени тркала ама никаде нема изложено да видам нит тополино нит енцименци. Само тркалата ги извади да ги видам од кутија и се доста потешки ама пак ми идат постабилни нелизгачки. Розевиот пак гумите ми се како пластика, како на количките. Ја пробав и лесно се управува. И двете се ист модел само разлика во гумите. Имате некое искуство околу ова за да се одлучам?! И не знам зашто немаат склопено никаде да се види трициклот со полна гума_гумени тркала.
мами ај совет. ми треба подарок за 1 роденден на близначиња машки. Живеат во странство, а тука ќе се само за роденденот. Немам поима што да земам. гардероба ми е сувишно да земам знам дека си имаат убава квалитетна и поевтина, и нема да пренесуваат облека од мк во странство, барем јас така мислам, секако таму е поевтина и поубава.. Пари? шо знам некако ми е најдобра варијанта но веќе нема никава вредност парата, колку и да дадам малку е. Дечиња од братучед ми се. И плус имаат сестричка 2.5 годинки и за неа нешто да земам ќе треба. Давајте идеја
Preporaka za strucna literatura za edukacija i vospituvanje na deca.Moze ja promasiv temata ama neznaev kaj da prasam.