Плис пиши какво седиште си одбрала. Ценава не ми игра улога сакам да е удобно и безбедно. За кучињата, реално до сега не ми се десило куче да ми се пушти, ми се случи да се удри во мене малтезер, газдарицата беше крива, среќа малку ме цивна, инаку и ненамерно може да те турне. Мм ми кажуваше имало некои како свирчиња на висока фреквенција која ние едвај ја слушаме, а на кучињава мн им смета и кога ќе се пушти се разбегувале, може такво нешто да си набавиш да си ставиш на точак.
Уште не сум купила. Ама ќе споделам. Каде може да се набават? Мене еднаш ме нападнаа на точак ама во 2.30 по полноќ, цела глутница. Како во сон ми е, машки издржав, го фрлив точакот во возење не знам ни јас како.
Мами дали калапот на адидас од нивни различни модели е ист. Сакам друг модел адидас да и земам, па ако е иста влошката да знам шо бројче да земам. Уште малку 2 годинки ќе направи уште сме на 20ка . Гледам кнапни се. Он лајн дека сакам да нарачам па да не го утнам бројот. За периодов подобро е како ранинг од материјал да и земам мислам, наместо кожни цели а?
Поголем калап е рибок. Се разликуваат броевите според моделот. Едвај најдовме ранинг модел,рибок земавме,насекаде имаше од тие кожните
И јас се мислев за рибок ама ме предомислуваше што имаше и врвки имитација напред, а има висок риз, може тешко ќе се облекуваат. Па налетав на адидасов и го нарачав. Сега носи 20 од класичниот модел teniss court, ама е кнап. Сега нарачав 21, ваљда не го утнав бројот, белким нема да се мали. А јас си реков ист калап се .
Андреј компани има маса 3во1 како со жирафа нешто и јас сакам да земам и се мислам меѓу оваа со жирафата и тие плаво со црвено што се
Od kade kuouvate naochari za sonce? Planiram za letovo da kupam za sinche, no neznam od kade se najsoodvetni, shto treba da vnimavam ori izborot, shto treba da ispolnuvaat? Ve molam za sovet ili od iskustvo da spodelite. Mozebi pa e sosema ok so kapche ili sheshirche, neznam
ја разгледував во енци менци. мојата не сакаше ни да ги допрам до нејзе и се откажав. Мојата е така живчана дури ни капче не трпи. Ќе биде интересно летово
Јас на banz му зедов уште лани, само што ќе ги види крие очи со раце. И ние ко ќе сме со наочари ни ги трга.
И јас за ова прашував, со тоа што скоро скоро треба да земам пошто овие и се веќе кнап мислам. А каква е температурата во лето во градинка? Пример за гардероба како ги облекувате? Треба долна боди маичка плус маичка? Надолу хеланчиња или голи нозе?
Јас лани најчесто го облекував боди по кратки или маичка по кратки само, а поретко боди + маичка на кратки. А надолу куси панталончиња, а поретко тенки тренерчиња кога било посвежо времето. Лани на стапалата или беше бос или само чорапчиња, не носеше топлинки ама годинава ќе мора.
Зависи на каде се занималните. Кај големиот се јужно и многу е топло и зиме и лете. Летно време само маичка и шорц, чорапи и сандалки како за плажа јас му купував, таман и за на одмор се наоѓаа
Здраво, ве молам да ми дадете некои идеи што можам да земам за поклон за девојче за прв роденден докај 3000, 4000 денари. До сега сум давала пари но сега сакам да купам нешто но немам деца и немам идеја што да биде. Ви благодарам
Balance bike, лизгалка, дрвена кујна, масичка 2во1 да пишува и со креда и со фломастер, овие играчки сите се приближно таа цена