Дали ја има некој лизгалкава, дали е задоволен ? И дали имате онлајн нарачувано од лотус? Дали се тие подобри или андреј компани?
Ние ја имаме онлајн порачано од лотус оваа, мислам дека е иста, и задоволна сум, од година ипол сам си се лизга и забавна му е
Јас ја имам видено во живо, убава е Квалитетна пластика е (за разлика од едни во Џамбо што имаше порано). Dolu имаат доста убави квалитет играчки со цврста пластика. Оваа има за црево да вклучиш и водичка да тече од горе, забава за во лето
Обично овие што работат со балони со хелиум, имаат и такви. Пиши им на балон Магија, еве некоја слика има дека имале..
Baby boo сум гледала дека имаат вакви. Е сега најверојатно има во големиот магацин на Бит пазар ама ќе треба да се надува со хелиум накнадно.
Позади Атлантик некако доаѓа, ќе видиш надвор има вештачки цвеќиња, па до него дуќанче за накит, епа до дуќанчето е магацинот.
Дали сте виделе негде нешто со супер марио (маица, блуза, пижами...било што) за дете 8г? Кај бев или нема или се потрошило
Мислиш на паковањето што е ептен минијатурно? Не знам од кој град си ама ги има по маркетиве поголеми, јас ги купувам во локална продавница
Од Скопје сум ама не сум ги видела нигде оддамна, ако знаеш негде каде што сигурно ги има кажи, нека е и локална продавница.