Pa stoznam jas so toa si igrav gleam bebevo isto super se zanimava ama mala e brzo i se trosi niz doma. Bas ke probam i od drugive tnx
Маса за фудбалче ама да е малку поголемка, на сите што ги најдов по страните некако мали се димензиите, отприлика 50x30 cm. Нешто поголема да е.
Не се мали, по мене е таман, рачунај и за чување, не се лесно склопливи. Како на сликата има мојов само со ногарки. Инаку Џамбо имаш поголеми, од око дупло, а може и поголема од оваа.
Женски, каде можам да најдам ваква топка, малата многу ги сака? По можност и да пее и да го врте снегот.
Ќе китите елки ова нова година, мие страв преголема е дека ќе ја тргни ќе го отепа, кај има малечки елчиња онлајн?
Мојата е 17м ама нема шанси да китам. Отидовме кај пријатели ја раскити цела уште не раскомотени. Види лококроко.
Стандард единечна постелнина со Елса сте виделе некаде? Најдов онлајн, ама не ми се ризикува да не е убав материјалот. Сакам во продавница да си видам.
Ја накитив викендот и еве уште е жива. Поголемото 2г само ја гледа и и пее елко елко и бара да светат сијаличките. Помалото 13м не ја перцепира, си има други занимации. Наместена е во ќош помеѓу тросед и комода, најдоле се пластични лампиони, а тие поубавите се на повисоко ставени. Ќе видеме до кога ќе биде вака.
Предложете ми квалитетно баланс точаче. Не ми е битна цената, само да сте задоволни. Се мислам и за ова, дали некој има вакво или слично? За квалитетот не сум сигурна.
Кога не ги барав цело време ми излегуваа, а сега нигде неможам да ги најдам.. Дали знаете некоја страна што изработува персонализирани метра за на ѕид?
Термо т.е. подебели хулахопки за фустанче ми треба за година-две? Знам порано во ваикики гледав. На други места?
Можеби некоја мајка била скоро бо лидл во петрич,да ми каже дали виделе да има од кујните играчки дрвени мислам беа? На флаер ги нема , но дали ги има сеуште
Многу убави од фондан имаш во Dolce во аеродром имаат продавница. Имаат на лагер ликови од цртани. Исконтактирај ги. https://www.dolce.mk/