Ми требаат за во понеделник бели панталони или фармерки за 8 годишно дете,ќе имаат приредба па така се одлучила наставничката.Меѓутоа не можам да најдам оти веќе почна сезона на шорцеви.Случајно ако сте вишле негде,пишете ве молам да не се влечам по цело Скопје денес.
Ако сакаш сребрени, побарај ги Coral Jewelry на инста, сигурно имаат нешто такво, а прават и по порачка Вакви пелени негде? Ова е од зегин ама нема на залиха..
Патики со тркалца? Не ролери, не ролшули туку на овие се прибираат тркалата по потреба. Најдовме на алиекспрес ама полесно би ми било ако има некаде во продавница.
Сме купувале од Џамбо и во Ваикики во Сити мол. Во Ваикики стоеја кај касите, кај чорапите и хулахопките.
Вчера во потрага по маички на кратки и хеланчиња, бројче 86-92 за во градинка. Како пупунец се вратив....немаше ништо. Ваикики ништо, синсеј ист гејт ништо и едвај во h&m имаше само 2 маички и ги земав. Таа во синсеј вика викендот се се испотроши. Кај да и барам, нормално по приступачни цени оти секое прво облакање на маичка ни е со флека, што во градинка што од дома и лулашки.
Те молам тагни ме ако некој ти одговори. Јас жими 2 маички што и најдов во ваикики пред некој ден, последна 80ка. Хеланки никаде, никакви не најдов.
Пред некоја недела купував во синсеј подароци и имаше, ама сега јок. Има во ovs, не се нешто скапи ама не ми се даваат сега кога ќе ги намалат уште малку на 50 посто. А башка шо ќе исфлека се.
Вајкики пред 2 недели во ист гејт беше преплавен, ама ај реков после одмор ќе купувам. Викендов отидов во капитол, како торнадо да им поминало. На крај во тила земав колку да се има. @LiquidLuna
Со гардеробата изглеа тајмингот го имате утнато Во Синсај изназедов 104 и 110 маички по багатела цена од околу 100 и нешто денари, да бираш модели … Хеланките ги гледав 3пара за 499ден
Јас претходната недела купував во Синсеј Рамстор, имаше избор на 86ка. Маички на кратки, шорцеви, хеланки.
Само што се вратив од рамстор, да во синсеј таму имаат избор, ама не нешто многу, ова успеав 2 маичи 299 3 хеланки 699, екстра меки и тенки за во градинка Во ваикики најдов ромперчиња 2 за 350, џабе. Лани ја облакав цело време во вакви за надвор, ама дека не одеше и ок беше. Како пижамки ги користите овие или и?...да си прашам де @LiquidLuna за твојата и моја немирка П.с. сега гледам дупло сум ги ставила
Јас ромперите ги користам и за шеткање, и за по дома а планирам и за во градинка. Ромпери за секоја пригода.
Мене ми се ептен топ. Овие памучниве, лани душа им извади. А имаше лани и дотерувачки ромпери ама јок, само ја потеа. Не среќава една пријателка а моево во ромпер и ми вика...ееее и ние имаме вакво, ама мојата во него спие
I nie lani skoro pa sekoj den bevme vo romer (doma, nadvor, na gosti...).Sega teshko naogjam brojche za mojot batko, edvaj edno od Pamuk Pale. Imase dosta izbor no so velichni slabo, no zirni mozebi ke najdesh Koi brojchinnja ima vo waikiki, za mashki neshto se naogja tamu?
80ки имаше повеќе избор. Ама синсеј се помал калап. Мислам дека и твојата минимауска уште нема 10 кила, така да тука некаде се Имаше ромпери 24-36 месеци во ваикики. Инаку синсеј имаше убави маички и шорцеви со мики маус, преубави 92ки.