Fala ti bash ke odam mu se ok 24-36 kompletchninja od waikiki. Sinsej teshko i pomali se nekako, eve trenerchinja opshto od bilo kade 92 mu se knap, a ne e mrdnat so kilaza 13,7 kg e veke 3-4 meseci, stapalce shlapatarka 25ka Se spremate li vie za BRDEJ? ❤ Nie sme po vas, ama ushte sega se neshto gledam, razgleduvam po net
Ништо не се спремам искрено. Најверојатно дома со баба и дедо ×2 ќе сме. За во игротека не ми прави ќејф. Или евентуално кафана ние домашните со баба и деде. За првиот роденден ептен ми беше растревожена и така. Кога ќе има другарчиња од градинка ќе тераме, вака на сила ќе треба да поканувам луѓе со деца.
На која ФБ или инстаграм страна можи да најдам Маша и Медо фустанче? Им пишав на туту фустанчиња ми немаат вратено
Каде да најдам саат за на раче? Најобичен, колку да има нешто на раче да му прави мерак. Гледам го бара саатот на татко му постојано, па викам да му купам негово
Персонализирани ранчиња за во градинка има некаде? @LazaLaza ако ме држи сеќавање ти од некст правеше нарачка? Да ми пуштиш линк, не успеав да најдам. Ако не најдам овде ќе барам луѓе за од некст.
https://www.my1styears.com/ Мене од тука му го нарачаа, Истите ги има и преку некст ама тука од кај нас не можеа да ми го нарачаат. Па малтретирав познаничка од Лондон да ми направи преку официјалниот сајт.