Каде да најдам ролка кли полуролка бела за под тиролка фустанче за 7 години? Во ТЦ Бисер и Капитол нема никаде. Или нешто како кошулче со убава јака.
Во окаиди има,јас во петокот купив за ќерка ми ,имаше бела и црвена ,памучни убави се.. Еве линк https://www.okaidi.com.mk/maicabluza/238372-bluza
Мами, мојата зверка е ситна и носи 80ка, а е 17м. Но од зара нешто и е точно и 74ка, а има зимски плетени хеланчиња пак 18-24м. Сакам јакничка да и земам покомотна. Има една на бенетон 80ка и е скроз точна. Па сакам од зара ако начекам сега на попуст ама не знам шо величина дали 12-18 или 18-24? Како идат јакните таму по величина?
Малце се поголемки, ваљда моделите им се као over size. Јас и земав есента 9-12 есенска јакничка и беше голема а она си е стандард по бројче. Друга гардероба од Зара и била таман секогаш. Сега ја чувам за на пролет здравје.
Не можам да ја носам да проба оти цел мол ќе го дигне во вис. Ако земам по месеци како шо е сега може ќе и е големка па наесен точна . Абе крај не можам да и фатам. Се грешни бројки и земам.
Ako ne ja biva ke odis i ke ja smenis ili ke ti vratat parite. Mada jakna i da e golemka malce ne bi trebalo da e strasno
Јас имам две и двете се големи според возраста. Земи си еден број помала според мене. Ептен им се оверсајз некако
Дали продаваат некаде само шалчиња за деца? Секаде што побарав или комплет со капа и ракавици или само капа.
Некој што има трамболина, искорислива ли е? Намалени се, првата е до 50кг, и е висока 240цм а втората е до 85кг ама е пониска, па се двоумам разликата во цената им е 1000ден
Една од најискористените ствари ни е. Ама нашата е голема и седи во двор. Таа со кратка ограда не, не знам за колкаво детенце станува збор ама не ми личи безбедно.