Минатата година ја имаше во КРШ, околу 6000 денари беше. Ние ја земавме од Џамбо во Грција некој 50-60 евра истата што ја има во Дексико.
Ја купивме пред Нова година, може ја нема повеќе. Ќе видам по дома во кава состојба е, и радо би ви ја подарила пошто и онака не игра веќе со неа.
Немам слика,спакувана е некаде Околу 1000ден ја купивме со 4 кученца. Види на нивната страна на фб,или пиши им порака ќе ти пратат што имаат. Имаше и други.
Мајки каде да најдиме багер/друго construction vehicle, кое е квалитетно, големо, со реални функции? За "подарок" од малото братче ни е, мора да е посебно. Гледам на bruder има, конкретно багер само од помалите, поголемите не се достапни. Други фирми не знам, оти не сме купувале, па не знам ни што точно да барам.
Баш вчера гледав на Тополино. Е не знам колкави бараш... Поголемо од ова? Ова на пример? И јас уште бирам подарок од малото братче. Ако некој има предлог, слободно нека пише. Никако не можам да одлучам.
Има поголема верзија од овие две. Ама во бејби центар ја немаат на залиха. Вториот модел од овие два треба да е поголем од првиот? Не гледам димензии. Тапа сум за нови предлози јас, не сум ни сигурна и за нас дека ќе ја погодиме играчката. Ама идеи, нула.
Од каде да најдам и купам за поклонче ми требаат неколку комплетчиња трењерки поубав материјал, поквалитетни есенско зимски за машко 3 год? Ви благодарам