Ее Оли си го баратала ОхридоФ Праша мајка ми во турска чаршија, ии немало, чекале од Скопје. Нејзе ѝ треба за на нејзиниот точак, да го зема син ми од градинка, старото ѝ се пукна. И овие што ги чекале од Скопје се по 1400 денари. Кога разбарав низ нет, стварно се out of stock. Што до толку имат снемано седишта... А кај овој другиов се скапи, од 3000 д.
Е па кога ќе запнеш да го возиш детето низ Охрид, ќе научиш да го бараташ Снемано бидејќи најверојатно сите купуваат кога е топло. Во зима треба да бараш за да најдеш
Некој претходно го имаше споделено профилот на babyshopp.mk и да се заблагодарам иако не паметам која беше членката. Уште истиот ден жената ја испрати пратката и дека и кажав оти е за подарок го спакувала убаво, украсено без да и побарам! И имаат многу убави работи.
Од Bebe Home имаме ние. Јас сакам да прашам есенски машки јакни за 3,4г кај може да има убави. Вртев во East Gate, или нема воопшто или се ептен шарени.
Мами од каде да најдам магнетчиња со овошје/зеленчук и животни? Ми требаат онакви што можат да се лепат на бела табла.
Да видиш во Pi-ki? https://www.facebook.com/pikistaracarsijastrumica?mibextid=ZbWKwL Јас нарачав ваков (чекам да стигне), незз дали ќе ти заврши работа.
Дали книгава ја има во книжариве, да не е онлајн преку странава? Гледам издание на топер е можеби таму ја има...
Zdravo majki dali imate nekade videno vakva masicka no so pogolemi kocki kako za pomalo dete. Bidejki ovaja e so lego sitni
Некоја друга страна на ФБ за постелнини по порачка, освен Лили постелнини знаете ли? 2100ден + карго и е цената за единечна постелнина, скапо или така ми се чини?