Во Тримакс последно купив енциклопедија за вселената. Имаше посебно за сонцето и за месечината ако не се лажам. По 150 денари беа.
Јас имам земено од тука https://www.facebook.com/tepisimk?mibextid=ZbWKwL Тенки се, ама убави. Спие малата сега, ќе ти сликнам утре
Каде да најдам убави тематски салфетки, капчиња, тањирчиња за роденден пр. со џунгла? Бев во Пантер мис ништо немаше
Јас во Џамбо видов кога барав за роденденот на синко, имаше тањирчиња, чашки, топер за торта, салфетки, балони, декорации
Каде да најдам машки памучни капчиња за 17 месеци? Стружанка и ситник само до 6 месеци имаат. Може и онлајн.
Јас имам со ластик од Икеа. Сега земав еден од Стружанка, тој има ластици на секој крај ама ептен ми е како најлон, шушка. Јас барам некој да е со ластик ама да не пропушта и од страна. Големиот секогаш моча на крај на креветот кај што не стига навлаката
Bez lastik baram, malovo so nas spie nema sansi vo krevetce, a ne znam struzanka Dali imaat fejzbuk strana, najdiv Edna no ne mi vrakaat na porakata.
Јас го земав од Фротир од порта за брачен кревет со 4 ластици на ќошевите. Ваикики или погоре што пишав фротир имаат капчиња памучни и пошироки се од ваикики малце.
Јас од кеги лани му ги земав убави се зошто поставата се вади кога би ги користеле за потопло а дождливо време.