Od koi cizmicki ste zadovilni, da se povisoki, no da ne se tesko Kako tereks, polesni za nosenje da se. Gledav na skecers?
Каде да најдам од тенките блузички број 3-4? Ги купував во ваикики,но сега видов само подебелки како блузончиња. Во Котон има ли нешто,одамна не сум била. Синсеј исто немаше.
Во дајмонд во х&м имаше нешто, имаше и ваикики ама не гледав броеви. Од тие во пар што се претпоставувам на долги. @Erika.greeneyes ти прашуваше за дизни? Истурено е во х&м со мини.
3ки му земав од Оакиди пред 2/3 недели. Имаше и во OVS, ама не ми се свиѓаа дизајните нешто, све беше со диносауруси, а веќе имаме неколку такви. Ако идеш накај Србија, нешто имаше во Пепко новогодишно такво. Исто и од Reserved имаше нешто гледав, ама не знам баш дали таа бројка, ние сме 2-3.
Ај ве молам вие што ја имате оваа подлога да ми кажете димензија?150x180 е оваа што ја најдов ,па се мислев да не е помала од тие од Локо кроко што се истите вакви,или сепак се истите. На страната на локо кроко не можам никако да ја најдам подлогава за да видам димензии.
Baram da kupam pepa prase mali figurcinja koi imaat kukicka drvena so sobi, vnatre ubavo naredeni. Gi gleda maliot na YouTube ima nekade ne znam Dali kaj nas ste videle.
Како ви се покажала облеката од таму? Ја иам земено 2 летни маички се на се ама после второ перење одма се скусија и избледе бојата. А баш имаат убави работи, си викам ја да не ги перам нешто погрешно
Од Локо Кроко и Нама на пример се исти по големина Со тоа што во Локо Кроко имаш две различни дебелини. 6мм мислам беше едната 1цм другата.
Од каде да најдам убава дрвена масичка и столче за дечко од скоро 2 год? Вакво нешто ко оваа од Preffino ми е убава, само шо оваа е по ко за девојчиња.
Супер ништо не е ни избледено ни скинато ниту пак да се скратат шарените на 30°C си ги перам можеби и затоа не се кратат мојот е 108 висок стално и му земам 110 и се доста долги во споредба со ваикики, малце му се големки ама па да му земам еден број помал куси ќе му бидат.
Касно си отишла јас баш му земав од ист гејт 4 маички од тие по 2 пара што се, а тие по 3 што беа немаше бројче за мојов.
Каде да најдам 3д модли за пластелин? @bybeDkid има од фрион, побарај во продавниците каде што имаат нивни производи.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063622477306&mibextid=ZbWKwL Од тука имам нарачувано супер изработка направија убава цврста и дебела пластика. Од Скопје се не знам дали праќаат по карго. Додека бев во потрага и со овие комуницирав од Прилеп се и ми рекоа дека праќаат по карго. https://www.facebook.com/profile.php?id=100063778043316&mibextid=ZbWKwL