Препорака за продавници за чизми за девојчиња не за снег него сега за преодниов период? Да не Скечерс, Кеги,Зара,Манго,Н&М,бев таму и избор слабо од тоа што ме бендиса нема број?
Како се со квалитет? Освен топлинки од Матстар немам земено друго за Матстар можеби не ама на Метро патиките личат ко да се од картон,штознам можеби грешам Едит: Подебели сукњички каде можам да најдам се лито некако или ја пребирам. Освен тексас нема избор...Предлог?
Здраво каде би можело најдам, освен алиекспрес вакво нешто завеса со механизам исто и вртелешката музичка?
Па не се лоши да ти кажам за тие пари,на Метро убави се внатре како обложени топли,а патиките од таму и мене ич не ми се свиѓаат. Сукњички поделбели да бараш на Брезе,јас земав од една маалска продавничка,а и во Котон мислам имаше.
Од како го отворија Е.Gate дека ми е најблиску се таму одам Котон нема баш планирав до Рамстор да појдам. Брезе кај да најдам?
Котон види во Капитол јас таму пазарам.Производи на брезе има во Wenice,а и по локални продавнички за детска облека,конкретно јас купив од една продавница во Буњаковец трговскиот
Јас од стружанка му земам или памук пале или други локални продавноци што држат веш али на силви стајл особено ако е машко детето не му излага курето надвор и најубави ми се. Исто и маичките на силви стајл се убави.
Кола на далечинско, тротинет, баланс точак, лизгалка за дома, постелнина со некој од цртаните филмови, трактор на педали, кола на туркање, вовче за туркање со коцки имаше од енци менци, волан музички за возење, некој багер кран или камион голем, прибор за јадење и чаша, кујна има со чешма и вода, некое интересно абц како шолја, коцки магнетни за редење, масичка со активности, сликовници, машина за перење на батерии, амбуланта, кош со топки за играње.