Истиот ден претходно земав и од Ваикики ама не ми се свиѓаа и се решив да барам уште едни. Овие се поубави и синчето повеќе ги сакаше. Тие од Ваикики пуштаа некој звук кога одеше во нив, баш како што викаш да лепат. Ако имаш во близина продавница, ѕирни ги на лице место.
Како се вика продавниче некое во автокоманда (баба мара продавала) сакам да видам ранче, имало убави? Сте земале од таму?
Земавме ние вакви ама син ми после 5 чекори седнуваше да ги соблече, како да не му беа удобни или не ја чувствуваше цврсто ногата и за џабе ги купивме уствари. Иначе вака делуваат квалитетни, топли. Детски Топлинки Vicco Blue - Kegi Shoes
Дали може да се свиткаат на пола? Ако не може, значи не се флексибилни доволно, и не може да оди, можеби се и тешки. Вака на сликата не личат тешки, ама што знам.
Се виткаат убаво, не се тврди воопшто, има носено од Vicco патики и ги обожаваше пошто ептен му беа убави за одење, флексибилни, меки, затоа се чудев што ги соблекуваше топлинките.
Можно е, склетџија е ама па за во градинка ги земавме сметајќи дека не е многу топло таму, да не оди по чорапчиња ама ништо.
Знам дека праша за Автокоманда. Истата продавница ја отворија и во Аеродром. Да провери прво поблиску, пред да тепа пат до Автокоманда.
Zdravo. Kade da najdam detski pantaloni za skijanje da ne se nogu skapi i po moznsot da gi poracam online. Blagodaram