Мајки ако имате искуство со Champion патики, може да ми кажете за калапот каков е? Броевите со кој се најслични, адидас, најк?
Крш. Имаш цели сетови со ракети, вселенски летала, со звуци, па се местат за полетување, па се отвараат врати, чуда, човечиња се редат и се со ред. Ама скапички се, пластиката ич не ме бендисува.
Малечки пипети за активности со вода каде да најдам? Ако има и како овие вртениве на средина кажувајте.
Во Просветно дело да разгледате, на нивната веб страна имаат интересни едукативни сетови, слично е ова на пример.
Каде купувате новогодишни блузички? Ми треба женски за 3 4 год освен sinsay , мислам дека целиот град ке биде у тоа ..
Здраво на сите!!!! Можеби не е за овде прашањето но можеби и ќе помогне некој Ми треба маскота супер соник, поточно одело за возрасен да го облече, дали познавате некој да има игротека и да ја има маскотата но да ни јс изнајми? значи не ни треба аниматор туку само оделото со тоа што ќе си платам колку и да треба не е проблем и ќе го земам од кај и да треба . Секоја информација и контакт е добредојден