Каде да најдам вакво? И дали има некој дали може за секоја количка летна зимска? До колку години е ? Како точаче дополнително е ?
Да, јас имам вакво, ќерка ми големата ќе прави сега 4г и ако не е ова не знам како ќе ме биде, мене ми е одлично. Има и негативни работи ама се на се супер е. Нашето е од Амазон али во Мк знам има на оваа страна https://www.freeon.mk/product/freeon-додаток-за-количка/ на секоја количка може да се закачи.
Во бебе центар имаш само многу се скапи, јас во Словенија гледав исто во бебе центар 50 евра разлика е, претераа со цените.
Џамбо и едното и другото. Исто сум земала и од офис плус. Очиња можеш да си направиш со празна амбалажа од таблети, ако не те мрзи.
Каде да најдам плишан тигар, легнат со крената глава? Да не останеме без поклон од дедо мраз под елка
Барам чевлички или балетанки на бело/сребрено/светло сино, бр. 25 или 26. Нигде не можам да најдам ништо освен чизми. Знам дека сум со луди идеи сред зима, не ми се смејте ... роденден и е на малата после нова година, па да ја дотераме.
Светкави црни и светло плави(ама овие може и со штикличка беа) имаше во H&M, имаше балетанки и во ваикики, розеви и црни сигурно, за други не ми текнува. Во зара исто види.