Ми треба идеа за подарок за Нова година за бебе, освен алишта. Порано по инстаграм ми излегуваа многу убави изработки од мали бизниси ама сега неможам да најдам. Сакам да биде се убаво спакувано оти директ кај нив ќе го порачам.. Гледав по страните на пики, тополино и сл. ама само 1000ка за глодалка или сензори книга ми е многу, а поклонот ептен мал. На крај изгледа пак алишта ќе биде
Касичка за играње, со останати додатоци, каде да најдам? И дали за момче би одговарало да си игра со касичка или пак е женски подарок?
Синсеј, Рамстор,Кит го Фискална каса? Мојов лани доби многу ја играше. Пики,лотус,џамбо... Каде има тегет панталони за 4 год? Синсеј и Ваикики во ист гејт нема. Од Зара и да има не купувам,две години по ред кафеави и црни фармерки по неколку перења обледеа.
Софи можеш да ми ја сликаш вашата фискална касичка? Дур се одлучам...да видам со каква си играл син ти Инаку за пантолони имаше вчера видов во ваикики, е сега јас во Охрид сум. Беа 299 како велур материјал, убавки. Имаше и сиви такви, му зедов на мојот.
Окаиди види има. Инаку @elenaklasik да му купеш на детето касичка ,ич не е само за женски,имаш и неутрални бои ако ти е за тоа.
Не ми е на дофат,ваква иста беше како на сликава оваа од Веро. Инаку има и во Пики интересна а ефтина.
Одговара за возраста, не е поголем или помал ама не е за широки стапала. Можам утре да измерам и да ти кажам.
Сторибокс, тополино, играчки панда, просветно дело. Јас од алиекспрес зедов вакви https://a.aliexpress.com/_mP4dU0G
Па ако гледаш просек одговара Пример, адидас се поголеми од најк, јас мислам дека адидас и зара се тука некаде. Спојлер Не се вади влошката, ова е најдобро што можев да измерам 25ка е.
Имаш на играчки панда гледав пред некој ден беа околу 1000 ден, 32 парчиња мислам...за другите страна не знам цена..јас имам од али купено, не тие irbb што ставила линк, малку поинакви се моите 28 парчиња сум ги платила 700тина денари, а баш имам едни други зачувано 50 парчиња 10 долари...ако ти се чека од али повеќе ти се исплаќа, ако не, тие од играчки панда се океј цена