Од дрвени најубави ми се Maped во Просветно дело. За мрсни не би знаела, не користам ни јас, ни децава мои.
Видел ли некој негде вакво за во бања? Или било што само да е интересно бидејки малата нешто протестира у задње време и драма ни е бањањето. Сликава е од Мапед кидс ама пишува дека е распродадено.
Лани, на година и пол скоро земав вреќичка зимска со ногавици од нанам број 6-18м и ептен беше голема. Ја заменив со најмалата 0-6м. Супер беше ама не спиеше во неа. Од есента некако дека поголема се убедивме и со неа спие. Ама веќе и е кнап.....па нормално дете 2.5 години во вреќичка од 0 до 6 м. . Шо да и праам кога е економик. Висока е 86цм. Прашањево ми е која бројка да и земам дали следната 6-18 или поголемата, ваљда 6-18? Ги има низ скопје или пак од кај нив да си нарачувам? Или идеја за друга вреќичка со ногавици... Мислам околу 950 беа лани.
Да имам земено еднаш на малиот Смокван сируп во Зегин.Би требало да го имаат уште.Вакво пакување беше.
Можеш замена за него, ние го користиме и супер е. https://www.evit.mk/kupi/za-deca-i-bebinja/biovitalis-biolaks-sirup-protiv-zapek/
Дали има ваикики и синсеј во Рамстор или во Дајмонд мол? И дали знаете дали воопшто има ски сет или само долен дел?