Да ми препорачате добар микрофон. И по можност да не е прескап. За поклон за 3 години дете. Го гледав овој од Локо кроко ама не знам дали е добар.
Дали некој видел вакви книги со стикери ( од Usborne ) онлајн или пак низ Скопје? Ги нарачувам од unconditional, ама моментално немаат многу на залиха.
Фала ви на сите за одговорите...во Сара fashion најдов само гаќи, ќе побарам и во друга продавница а баш преска бев Ваикики во Охрид не видов тренерки ама или јас не видов или ги нема, ама ќе дојдат сигурно...во таа фаза сме сега
Верувала или не ваков му имам земено од тезги кај шо продаваат најсмотани тракатанци од пред 20 години.
Ај и тука да прашам, во погрешна тема вчера го поставив прашањето. Каде можам да најдам ваков или сличен сет за боење во Скопје, не сакам нарачка онлајн туку да одам лично да го видам.
Просветно дело сум видела. @anggell другарка за детето онлине зема, го видов куферчето, многу е добро. Од артми. Не знам дали имаат и физичка продавница. https://www.artmie.mk/umetnichki-set-vo-metalna-fytrola-NASSAU-139-parchi-a-d15532.htm