Каде да најдам убави кутии за храна/ужинка за дете што оди во школо? Нека се и поскапи ама да се квалитетни да не се отвараат и протекуваат. Што сум видела вака на око ми се чинат неквалитетна пластика Ми треба некој од искуство да ми каже што земал. Инаку онака за видување, ги гледам и јас насекаде ама незнам како би се покажале при користење
Види низ мааалскиве продавници за играчки и книжарници. Инаку пред некое време на фејсбук видов некоја продавница, Бисер импорт се викаше и имаше секакви играчки па и вакви мозаици. За квалитетот не можам да кажам бидејќи никогаш немам купено.
Во Скопје видов во Центар спроти училиштето Димитар миладинов према рагуза руф топ катната гаража последната зграда доле има дуќан не знам која цена се ама на излог имаа баш ставено.
Аџико во Рамстор, 310 денари. Го утепавме од играње. Има опција и сам да редиш и плус слики неколку па да закануваш на нив. Кај да најдам Сирена костим, малата е во фаза сирени и ме пукна да ја облечам така бар по дома и за 1ви април.
Југоекспорт стил,има најголем избор ,ние нарачавме од таму тоа што сакавме немаше лагер па го нарачавме и чекаме да ни стигне до крај на месец. Отвори на страната премногу има,а и таму во салонот имаат каталози ќе си видеш најубаво,од полски некои фирми беа.
Какво столче да земам за син ми, кога бои, црта итн да си седи... Знам дека е банално прашањево, ама стварно не знам дали пластично или дрвено, како неудобни сите ми изгледаат. 4 години има скоро