Супер , бевме и ние го видов овој модел само зелено, јас земав покласично нешто Фала ти на препораката, експрес ми помогна
Vo prosvetno delo kupiv mnogu ubava enciklopedija Titanik, bas za deca. Ama sakam i nekoja igracka ili bluza. Opsednat e so Titanik i brodovi voopsto. @Ne znam koj
Нема на што Е супер со здравје да си го користите,го гледавме и ова ,ама не ни одговараа црни ногарки на ништо ,собата ни е таква бело со некоја розе пудра,плус во должина некако тесен е просторот и затоа тоа го одбравме со димензии и боја најмногу одговараше
Zemi mu od nie stolce i masicka sto se.Gi imas nasekade.Od 4 godini barem ke go naviknes ponatamu koga ke e skolarec da sedi na stolce , tetratkata na masa i da pisuva domasni.
https://www.instagram.com/simpleseedbaby?igsh=dnFzdjd3Z2R3dzlo Ima li kaj nas vakvi? Ili nesto slicno? Epten prakticni mi se gledaat
Имам видено дека лапласт-м прават детски игралишта, ама јави им се прашај ги дали би се нафатиле за домашни проекти
Има едно дрвено како биро со столче на расклопување таму да бои и пластична маса со две столчиња од Икеа за јадење и искрено дрвено ништо повеќе не би земала додека се мали. Ги креваат во раце, ги шетаат низ дома и со дрвените само ги пазам глава да не си скршат. Има и кај нас низ продавници пластични, лесни се, практични за одржување.