Шарена боичка имате некаде видено? Носело некое дете во школи му била купена од Скопје? Ама не знаело да кажи од каде точно
Искрено ништо посебно, незнам зошто децава што толку паѓаат. Да стигнам дома ќе ја побарам да ја сликам. Обична дрвена боичка
Не се само децата Јас имам и ја обожавам, си ја користам само за пишување честитки (не е од мк купена) Спојлер
Леле боичкава. Вчера ги средував за ќерка ми моите дрвени боички од пред повеќе од 20 години и си ја најдов меѓу боичките Мојата е од некоја локална книжара на времето.
Леле таа ќе да е. Моево дете ја виде од дете на лулашки и вртевме по книжари додека не ја најдовме. Уште му е хит @sani99 ете таква е каква што ја постирале погоре да не ја барам нашата каде е сега.
Мојата е од музеј на Пикасо пред 2-3 години купена. А памтам дека имаше вакви кога бев дете, ама јас немав Ама имав од оние пенкалата со 4 мини во различни бои Спојлер
Ако најдеш кажи те молам. Јас добив понуда од гео инг Делчево. Изработуваат од дрво.За моделот што го барав ми побараа 3.200 еу Барам сега по огласи некои локални мајстори што ќе ми кажат.
Najdov plastıcno slıcno, okolu 40k bese. No drveno sakam, taka golemo. Isto po potraga sum po dobar majstor ako najdam nesto sekako kje pısam
Здраво, дали знаете каде би можела да најдам куфер детски со слика од соник или од пикачу да биди, јас сум од битола но можи и од друго место да го порачам онлине, ви благодарам
Da vidis vo park i pred zoloska ovie sto prodavaat naduvani. Ili po ovie sto se za dekoracija na fb/insta.
Ако успееш да најдеш ваква е најпрактично. Јас имам од првото од ваикики, а мислам и во хм имам гледано. Како пешкир голем е со капуљача на средина