Од Локо Кроко го имаме и ние. Супер е. Маста му ја извади, а рачунај дека се има и качувано врз него. Се трансформира некако, му се вади рачката од позади мислам ама не сме стигнале до таму. Ми објаснија во Локо Кроко ама толку разбрав и јас
Види во Sinsay vo Tinex Goti што е. Видов нешто што ми заличе на маска за 1 Април или бањарка интересна беше(која можеш и како маска да ја употребиш).
Види во Sinsay vo Tinex Goti што е. Видов нешто што ми заличе на маска за 1 Април или бањарка интересна беше(која можеш и како маска да ја употребиш).
Вакво нешто имате видено во Мкд? https://www.instagram.com/reel/C3nPEb8rxIa/?igsh=MXFwcnJ4cW80ZTZwbA==
Какви летни папучи? Лани не ни бараа, зимово сме со топлинки на лето планирам само по чорапи да ја пуштам. Иако сметам дека и за зима не им требаат, бидејќи е топло. Нозете и се испотени секој ден
Какви заштитници би биле функционални на плакар со лизгачки врати? Ќерка научи дека е интересно таму и не можам со неа во спална да влезам, без да се упати натаму и да направи беља. Ај што ќе растури алишта, меѓутоа од можните повреди ми е поголемата мака.
Бебе е ова од 1на година. Не е никаде за оставање, ни во дневна да ја оставам кога сум сама, да тркнам во спална ако има потреба да земам нешто, ни да ја носам со мене. Секаде наоѓа што да отвори, турни, да се исправа итн. Само мирна не седи.