Ние сме 2г и 6м. Ова растур го прави. Супер си го бутка, стабилно. Од Бисер некаде баба и дедо му го земаа. Кажете ми каде има вакви ракавици. Ме удави поголемиот.
Супер е, е сега зависи за што ти треба. Ја немам моментално ама ја имам разгледувано. Отиди во било која продавница разгледај ја.
Не е лоша - има за миење рачиња, заби, средување соба, почитување на возрасни. За таа возраст е убава.
И јас барам веќе 2години.. кај нас изгледа никаде нема да најдеш, а има на али експрес ама соленка е цената Ако најдеш кажувај! Ај да прашам додека сум тука, кловнот такозвани ПОМНИ го има ли некаде кај нас? На али го имаше ама немаше шанса да стигне и сега тука да бараме
Има мојов од ХМ, одеа пар со обични ракавици и вакви без прсти. Како и во Вајкики да сум видела. Карти Мајнкрафт? Некои слични, светкави како Покемон биле.. Јас чак ни на Али не наоѓам, само на една Бугарска страна, Амазон. Ете Ибеј не сум прочачкала Имало некое дете од школо и му се паднале во плавине смоки со играчка. Немам намера да купувам смоки до недоглед кои никој не ги јаде, само карти ми требаат
Каде да најдам нешто како апликации што се шијат на ткаенана? На коленици направи дупка, па да ставам нешто да ги поноси уште малку, нови му беа
Ние земавме од бубамара, пред скоро две и пол години , слична ваква, со две столчиња, се покажа добра до сега, но со една мана-горниот слој не е лакиран, па со малку ацетон се изгреба површината, боичките не излегуваат лесно, се познава секоја гребнатинка и ако има истурено вода а не се прибрише одма, се подува. Здрава е и функционална, па планираме да ја поддотераме, зашто е и доста издржлива
Каде има машки тексас комбинезон ама поголем број - 7-8 години пример? Во зара се до 5-6, одамна му е мал тој број. Х&М има?
Мајки од кои очила за сонце сте задоволни ? Барам океј квалитет со океј цена .. да не бидат 2000 3000 ден .. Малата ми е 3 год , и ги крши, а не дека и многу сака да носи, ептен ова сонце сега и смета ..
Во енци менци има од чико очила, околу 800 900 се, а можиш и некои постари модели да начекаш на попуст.