Провери на Жирафа 50 и таму има Лего. А во Крш најдобро да си прашаш во некоја продавница, бидејќи тоа што го пишува online врска нема со тоа што го имаат во продавница и обратно.
https://www.facebook.com/ohridpearls.mk?mibextid=ZbWKwL Од тука имам јас купено, ама од штандот на Св.Наум-Охрид што им е. Гледам имаат и веб страна, пиши им на ФБ, па верувам ќе те услужат.
Во Sinsay i Waikiki Рамстор има многу убави скафандери за бебиња и помали деца. Внатре со крзно водоотпорни.
Vidi wenice dali imaat online. Sum zimala od onie breeze ili taka neso bea super im se poveke para iam taman za vozrast se.
До сега скоро сите му се на Бреезе. Мислев нешто поевтино да не се наоѓа. Гледам ги направија и по 1 500 детските тренерки.
Имам порачувано од Contigo на Фб. Исто и од Tе-ки текс на Фб. Задоволна и од двете, а и пристапна цена. Отвори, разгледај моделчиња. Вршат замена.
Околу 2600/700 ако не се лажам во Вајкики. Тие во Синсеј се поефтини, исто многу убави околу 2000 беа.
За во Скопје. Ама видов на фб на Лотус-М објавија вакви масички, и си нарачав ја добивме за 2-3дена Спојлер: Масичка