Кажувам! На бубамара има објавено и мрежа и федери... ама неиаплатливо ми е во споредба со нова трамболина... ѕирни ги сепак
Скапичко да.. мене ми треба мрежата и тоа заштитното плаво, ама деца пораснаа ја додека најдам и сега без ништо скокаат
https://muppetkids.com/products/multifunktsionalien-trotiniet-buba-mara?variant=44085476622573 Само поскап е
Минатата недела во капитол видов ја имаа донесено на алверде детската. Само да знаеш прилично е бела.
Јас зедов од Просветно дело, за претшколска возраст на страната што им се означени тие. Гледам некои од децата имаат и баш големи ранци како за училишна возраст ама искрено мислам нема потреба од тоа. Кај нас во ранчето ставам 4 памперси, крем за пеленска регија. Еден комплет алишта за пресоблекување. Од страна има џеб за шише, за вода кое го праќаме. И пак пола ранец е празен. Таму во месецот оставаме влажни, топлинките им стојат таму исто.
може некој предлог за добар тротинет за девојче од 2 години ? се изнагледав понуди по ама не се развирам за да се одлучам
Ne mozam da ti napravam sporedba samo toa go imam. Mojata ima 3 god duri sea.pocnuva da uci da go vozi bez sediste inaku predhodnata god i pol sekoe iskacanje so toa bevme a ne e mrdnato, cvrstvo stabilno kako koa bese novo. Imaat i slemcinja