Знаеш име на продавницата? Профил на фб/инста? Сложувалки имаме, да знаете има во офис плус џебни со 20 парчиња по 100 денари со сите кученца.
Ми текнува само на последната сложувалка што ја купивме, таа со 104 парчиња, беше 540 ден., дека сега скоро ја земавме, а таа со 24 парчиња мислам дека беше 320 ден. Играчките ни се одамна, ама и тие да се макс докај 800 ден., зависи дали сакаш paw patrol мали, или поголеми и плус со кулата. Има избор. Ние моравме да имаме од сѐ, зошто не биле исти (иако тие се кутренцата, ама има разлика од 2 см. ). @IRBBB Повели линк од продавницата.
Од Џамбо не земај, слаб им е лепакот, се одлепуваат за многу кратко време Да не зборам па за штитниците за ивици, тие одма се вадат.
Каков летен? Тексасен обичен, горе со прерамки, пред 2 недели во дајмонд кога бев сегде имаше, ХМ, ваикики, котон, цивил.
Имаш слика? Моиве сите ги одлепија, какви се не земав, да ги отворат не можат ама ги тегнат и одлепуваат, од кај им сила не знам
Мојата е 2 години, 2 кациги има за на снег и за точак од номад се двете, алпина. Пред месец дена имаше избор, дури ние ни најмалата не ја купуваме. Може и да измерат за големина ама најубаво да се проба.
Сум пропуштила линк да ставам. https://www.storybox.mk/filterSearch?adv=true&cid=0&mid=0&vid=0&q=Кацига&sid=true&isc=true&orderBy=0