И овие се како сите на ист принцип со лепенка. Не знам каква е лепенката, не пробале да ги одлепат. Спојлер: Слика
Ипанема, врв се. Претходната година ги изнаносе. Можеш тука да ги разгледаш, таман ме потсети и мене нови дека му требаат https://mond.mk/product-category/Деца/сандали/
Ипанема.напред затворени Лани само во нив беше. И земав и сега. Баш од оваа страна. Имаат попуст. А имаат попуст и на штандовите на ипанема во џамбо, ист гејт....
Каде да најдам свечени фустани за деца, ама онлајн да можам да разгледам зашто не сум од Скопје? Освен Minnie's и Muppet
Bas vidov vo City mall gore na vtori neznam tocno vo koja prodavnicka bese ama imase epten ubavi raboti so minecraft na izlogot zeleni. Znam deka imase maicki i sorcevi i nekoe rance ako dobro pamtam.
Sinderela butik za deca imase maicki, igracki vo krsh da vidis Lego ke mu bidat Interesni za mestenje
Lego Minecraft, во Крш има и играчки Minecraft, во сите мали продавнички (пример во Беверли) има маички и тренерки и дуксери со Minecraft, понекогаш во Просветно Дело и Офис Плус има кутии за храна и шишенца за вода или кутии за прибор. Има и ранци.