Prosvetno delo trimaks sekade vo sekoja posnabdena knizara Sega vo feniks imaat namaluvanje i moze da se najde eftino i ubavo
Имаше во Синсеј ептен слатки, мислам беа 1500, а и добра големина беа. Друго се што сум видела е над 3500, Зара, Картерс, Тук Тук…
Каде да можам да најдам ранчиња ко за на екскурзија средна величина,не баш од најмалите. Само не просветно, а да се со нормална цена ми треба за подарок па да не е многу скап. Нешто вака одприлика
На Битпазар. Јас за градинка со Пепа прасе и имав купено на малата, го утепуваме од носење сеуште и на хип-хоп (старо е 5г, а не е мрднато) Не беше повеќе од 600ден тогаш... а и анатомско е позади, баш е квалитетно. Исто и во Локо Кроко има мали ранчиња, мислам со понормална цена од Офис.
Па јас тогаш на внатрешната улица која води накај паркингот на спрат што е. Тука се и повеќето тезги со ранци, чанти, ташни и има и детски. Имаше тогаш, ваљда има и сега...
Kаде можам да најдам кратки панталончиња памучни ко бермуди за девојче 8-9 години да не се прекратки. Секаде се прекратки одвај гаќички покриваат. Вака нешто,само да не е он лајн