Bliska familija prai svadba,devojcevo treba nevestulka da bide. Ima negde gotovi fustani za nevestulcinja ili ke treba da i praam po merka? 3god e
Мојава доби поклон баш невестинско бело чипкано горе доле бел тул, од ваикики. Мислам дека ќе најдеш.
Каде да најдам маичка со Симба за 12 месеци? Имаше еден куп во Ваикики,сега нема,(бар во тој во ист гејт) и не памтам на кои страници на фб претходно ми се појавуваа комплети со Симба
https://www.facebook.com/share/GuR5EdQdBuvpVmKd/?mibextid=qi2Omg Minie's Kids. Незнам што пари се, ама преубави има. Сестра ми наредна год здравје свадба ќе прави па од тука би земала за моите ќеркички (вторава не е родена уште, ако има бебешки и за неа)
дали некој има некаде видено ваква лизгалка. Лани по 100 пати ми искачаше реклама ама не ми требаше ,сега кога ми треба никаде не можам да најдам
Сакам да најдам сликовници убави, со интересни приказни и слики, дали може некако онлајн да се порача, како за 4годинки, до сега се шо зедов некако ме ми се допаѓа приказната ни зборовите шо се употребени за да може мало дете да свати.
Можеш да побараш од тие старите сликовници, некаде каде што продаваат книги на старо. Види во Топер, Тримакс или просветно дело има сликовници 3 Д или пак мислам имаше некои кај кои ако поминуваш со телефонот преку апликација се отвара анимација. Можеш да побараш порано се продаваа убави сликовници организирани во куферче низ книжарнициве.
Ги препорачувам од Едиција светулка, моето иако е 2 ипол години ептен ги сака, сите ги имаме ама мене најпоучни и најинтересни ми се: Ежето Снеже, Куклен театар, Тркалалница, Марко и Дарко, Сонливата месечина, Лисичката Плетачка Можеш да им пишеш на фб за да се договорите за нарачка Исто за интересни книги ги препорачувам Замисленото мајмунче и Графало , ги има онлајн на литература.мк
Каде можам да најдам постелнина од Барселона? По можност онлајн Во мојов град нема, уште две-три продавници ми останаа да видам.
Ѕирни на инстаграм trudnici.mk имаат интересни работи за бебиња. @mariz за бебето баш видов во мапет кидс имаше големини од 3 до 6 и 6до9 со тул за на глава ептен џиџано. Сакав мојава да ја спастрам во тоа за крштевка ама нема да ја собере .
Zdravo ne znaev kade da prasam mi trrba za detski rodenden dali znaete kade mozam da najdam vakvi kesicki
Здраво, дали знаете каде може да ми надуваат балони со хелиум и која е цената? Балоните ги имам, само треба да се надуваат.
Во книжарница Траки имаат хелиум балони. Јави се прашај (побарај ги на гугл), дали и така само хелиум полнат во веќе купени...
Зависи од каде си. Сбв арачиново маркетот дуваат таму, веро џамбо, порта влае фото студио има до еден кафич и таму дуваат. Проблемот е ако пукне си ја плаќаш цената како да ти е надуван а не се баш нешто ефтини зависи колкав е балонот оние округлите се 200 ден а тие поголемите 400 ден само за дување.