@TheSecret @Annath за поголемиот што е 3 и пол години ми требаат. Не се за малото Му се смачи со пластелин.. Овие топчињава ми идат предвид летово да ги брцка внатре животните и да правиме аквариум @duffi сега ќе проверам базаро ако ги има онлајн.
Само жолтиот од Зегин на Mousti care помага скап е и мириса ама помага 100% плус штити и од крлежи и вошки и погодно е и за бебиња.
Го земав тој за мене, може да прскам и на дете 20 месеци? Му прскав само на количка ама сега веќе трча на секаде па да пробам на облека барем
Да можеш. Големото е за 6+ а тоа со црвено капаче може и за помали аамо и на чико апаратот врши работа за помали бебиња
Мајки, хелп. Од каде да најдам детско куферче со Спајдермен или диносаурус? Прашав во Пики и Лотус, немаат.
Женски адаптер за тоалет со скалички има негде низ продавнициве? Знам дека има во пики ама не ми се чека
Може ли да ми препорачате каде има најевтино заштитни навлаки за душек и навлаки со ластик, да бидат убав памук? Барав низ форумов, ама не ископав некое инфо.
Провери ги димензиите со висината на шолјата пред да земаш. Ние имаме исто вакво од пики и подесено на најниско ниво е повисоко од шолјата за некои 2цм, ама доволно за да не е стабилно за дете само да се качува и да мочка.