Девојки ај хелп каде купувате убави шноли и ластичиња украсни за дебојкче некои по пристапни цени? Окаиди 3 шноли 400 денари
Девојки ај хелп каде купувате убави шноли и ластичиња украсни за дебојкче некои по пристапни цени? Окаиди 3 шноли 400 денари
Каде да најдам убава тоалетна масичка со огледало (играчка), а да не кошта како вистинска? Сите што ги видов на интернет ми делуваат како евтина пластика.
Можно е во хари компани на пластичарска https://www.instagram.com/hari.kompani_balloons?igsh=bHk4aWl3bmJiZDZ1
Јас само во Крш имам видено. Имаат 2 опции, се прават и ролерки. Ама не ми одговара бројчето за помалиот. Ако најдеш негде кажи. Детски бањарки, освен Стружанка?
Здраво, знае ли некој каде може да најдам школски ранец со некој од следните ликови: Among Us Stumble Guys Cat Nap Фала
Здраво, каде можам да најдам бели фармерки или панталони за машко дете. Ми треба величина 9-12м или 12-18м..
Да, помали нема и само зелени. Мене воопшто не ми текна во Крш да проверам, женски одвај најдов и тоа големи бр. 32, а 30 носи. Ги купив за да не се лути, ама в година ќе ги вози. Не ми се даваат пак пари.
На големиот ќе му одговараат, сега почнува 30ка да носи, ама за малиот ми е проблем. Имаат едни во Крш 23-28 се а он е измеѓу 27 и 28. Идеално за него ќе ми беше 27-30 ама нигде не можам да најдам па изгледа ќе ризикувам со тие од Крш. Со здравје да ги носи женската.