Прво што ми паѓа на памет дека би можело да има е Тила и Стефанико бутик. Тила сигурно на Фб имаше слики објавено од црвени фустанчиња.
Во Србија се многу поефтини, 65 евра, ама малку е проблем за земање. Најблиску за достава има во Лесковац, а сииите работи им се со 15-20 евра разлика.
Јас од Киндерлино ја земав 4200 ама на попуст. Не ми ја отвара страната моментално, ( ама до телефонот ми е тоа ) побарај ги, види шо имаат моментално
Каде да најдам едукативни книги,сликовници за 2 /3 години? Еднаш ми излезе на интернет ама несакајки скролнав и сега не можам да најдам.
Овие баш се смарт часовници, со ГПС и останати функции, затоа и се поскапи. https://supermart.mk/p/tehnologija/...rol-chase-kids-touch-lbs-sim-sos-call-camera/
Дааа проверена ми е, имаат канцеларии во Козле, иначе се е така како што пишува, уредно си стигаат производите.
Фала ти ама верувала или не ми треба за 2 год дете ни ја пукна главата цела недела дека сакала саат со скај
Фала ти за ова, прееска баш бев во Лидл во Грција и најдов детска дрвена кујна за €39. Скроз е едноставна, ама има додатоци некои плус за играње.
4 сликовници се за сега преведени на македонски од Бата Прес. Малата сирена Малото диносаурусче Малото змејче Божиќ на малото еднорогче. Можеш да ги нарачаш и на нивниот сајт www.batapress.mk моментално имаат бесплатна достава.