од кој трицикл сте задоволни? Сакам да може после како точаче да си го вози и лесно да се склопува за во кола. Откако направи годинка не сака да се вози во количка. Сега е 19 месеци па сакам да и земам, се надевам ќе сака во ова да се вози на кратки стази.....или се залажувам
https://www.libertabebecentar.mk/ig...di/coccolle-spectra-plus-5-in-1-sunflower-joy Ние го имаме овој. Само го склопивме да го видиме а уште не ни е употребен. Гледавме тоа само да се склопува за кола и ова мислам дека беше најидеално.
Овде има многу дрвени играчки. Може има некоја слична ДИГИТ ЕКСПРЕС ММ (mmtoys.mk). Овие имаат и продавница во Беверли трговскито во Фото Студиото. Исто види и на Story box toys and books (ги има во Рамсторе мол и Сити Мол) и на Почетна - Topolino.mk (имаат продавница карши Собрание до Краш). Мислам дека и Панда ( во Буњаковец имаат дрвени играчки) ама не сум сигурна.
Овој го имаме ние, супер ни се погоди, батка се возеше од април до октомври лани, сега пак го бара да се вози. Инаку во количка не сакаше од 3-4 месеци, само во раце шетавме па ова ни дојде како препородување. Се склопува како чадор систем, на долго, а има и сличен трицикл од QPLAY што се склопува како куферче.
Ги знам страниве сите ги вртам секој ден ама вакви да ги притиснеш и да скокаат не сум начекала... Уште панда да ја разгледам.
Магнетна табла можиш а има исто и магнетни книги, од тополино имам земено јас за ќерка ми, различни тематики има.
Кај нас ни трициклот не го сакаше. Некој период и толку. И ние го имаме истиот на @LazaLaza, нас ич не ни се погоди. Одма почна да квичи, ич не е стабилен, ми е страв на тротоар дека ќе ми остани рачката в раце.
Не бев ни свесна дека скокаат. Мене ми изгледаше како да треба да се стават во дупчињата. Во принцип сите овие со ставање во дупчиња иста функција имаат. Дал оваа или слична истото е.
Не е тоа што го бараш и не е дрвена, но еве една играчка со животинчиња кои отскокнуваат, чисто информативно може ќе ти фати око. https://www.babycenter.mk/infun-zivotni-974445.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=MK-BabyCenter-Dinamicni-rem[PUR][MW]&utm_content=Catalog&utm_term=VC-ATC-30-days&fbclid=PAAaaff-VsvwOA8YjY7nyzMcGMlH7-oWJh62eVXErK9LCwLESZt_X-YP8TSJU
Музичка кутија за накит со балерина што се врти? Ако постојат уште такви работи. @nevermet18 што подразбираш под фенси? Тулови или поквалитетна? Фенси имаш зара, манго онлајн се. Окаиди поквалитетно. Оригинал маринес и овс едино да им пишеш на фб да ти сликаат па да ти пратат.
Да не имате видено облека со Бела од убавицата и ѕверот? А да не е костим за први април? Тема е за роденден па си барам нешто со време. Девојчето ке прави 6 години.
Мислев нешто во стилот панталони (можда и кожени), кошулка, типска маичка, нешто со машнички, шознам. Лошо сум се изразила. Од Зара бегам што подалеку, крш ми се со квалитет. Овие другите баш ќе ги проверам, фала.