Од кои нема број, јас од тие најотворените земав елф атена или елф фортуне, пред две недели имаше бројчиња, ептен бојата ако ти е пресудна. Лани мислам дека вакви носеше, ок беа и овие, лесни и широчки напред. https://kegishoes.com/производ/detska-toplinka-vi-gga-mi-model-malwinka/ Јас и земам најотворени, дома е боса, таму се вари.
Боди со кратки и долги ракави, величина 24-36 месеци? Синсеј, Ваикики каде што проверив воглавно има за деца помали од две години.
Како беа тие профилите на фбц со перзонализирани изработки за деца? Ми треба нешто украси такви работи за поклон за дете, некои дрвени кутии за играчки на пример, или ламби со име...нешто такво. Имаше исто рамки за слика, за мерење на висина... Обично околу нова година спонзорирано ми излегуваат ваквите профили што изработуваат, ама сега баш коа ми треба неможам да најдам ниту еден
Дали сте земале лего коцки за помало, 4години за да научи да ги состави со помалце елементи, ако може препорака од кое сте зеле да му биди интересно.
Јас сум купувала и Лего 4+ (одма по Дупло што се редат) и ОК ги редеше. Имаш различни во зависност од интерес на дете. Ние имавме Лего НинџаГо од 4+ и Спајдермен 4+. Се зависи што го интересира.
Zdravo majki zimski alista za devojce 6 godini i masko 8 godini koj saka da podari majkata e vo mnogu teska sostojba
Идеи за поклон за женско 8 години? Мислам дека оваа возраст е најтешка не се ни мали ни големи воопшто немам никаква идеја
Ранче или нешто за припрема за училиште. Има интересни сетови. Или пак во Тримакс видов повторно донесле од поранешните чипичани што беа , ако се сеќаваш. Некои 200 денари се. Имаше и машки и женски.
Баш се уште деца на таа возраст. Тоа што со сила ние го тераме да не играат веќе е наша грешка. Било каков креативен сет (за ланчиња, за украси, за цртање - ги имаш многу по продавници за играчки), облека, пижами. Ако ти е "голема" имаш и детски парфеми или ранчиња/ташнички.