Sakav da prasam, dali nekoj ja ima kupeno ovaa podloga za igranje, mesto relaksator? Vo naseto mothercare e 5.200 mkd a na web-site koga proveruvam e 50dolari sto e upola cena, isto i gumenata igracka Sophie the Giraffe Teether. Sigurno i vo grckoto mothercare gi ima pa ako odam za grcka pri kraj na mesecov kje spored ceni...vaka mnogu skapo kaj nas iskaca
Jas bi ti preporachala za podloga podobro puzzle kocki em poshiroko da mozhe da se vrti da sedi da si igra. Ovaa podloga mislam deka nema da ja iskoristite mnogu iako e mnogu ubava na izgled, mala e..
Kaj da najda meki mn meki sandalcinja sto se vitkaat kaj prstite? Mnogu sakame da patkame vo treva kaj baba
Јас првин таму барам било што ако ни треба... ем и поклони најмногу од таму има,95% е во ваикики облечен
Вакво баш не ама слично ќебе купивме кога се роди бебето и до некаде 6 месеци уживаше на него, но после 6 месеци веќе е мало, а и времето е потопло, така што и јас ти препорачувам коцки, ние сега по цел ден сме на нив. Кога е помало бебето на ваква подлога навистина се заигрува, но кога е веќе активно бара поголема подлога на која ќе биде безбедно и ќе може без прекин да се игра. Жирафата Софи ја добивме на подарок и ја сака навистина, но и да ја немавме ќе поминевме и без неа
Здраво мајки. Може некоја да ми каже каде има глина за отпечаток за бебе од стапалка? Од Битола сум ама ако може да се прати по карго од некаде би сакала да купам. Благодарам и убав ден.
И јас за подлога би ти препорачала меки коцки И јас како и сите мајки сакав се да купам за бебушка Па зедов и таква подлога и обичен релаксатор За нас беа џабе фрлени пари,ене ги стојат во шупа не искористени Ова чудо го купивме покасно и дете уште седи во него Единствено нешто за кое не се покајав дека го купив Благодарение на ова и ручек правев,чистев,пиев кафе,дури и ке поспиев малце Еден мал совет е ова од мене
Јас ја имам истата од mothercare, не ја искористивме премногу зашто крупен беше синко и ја надрасна брзо, но преубава е мекичка. Од новороденче до кај 5м е само користена...
На Аптамил млеко во прав мислиш? Нема Аптамил во Грција, ама мислам дека според сликата што го имам видено во Мк, овде во Гр се вика Алмирон. Во аптека ќе го бараш. Се продава во лимени кутии од 300 гр. и е од 10-12 евра па нагоре. Го има и по супермаркетите ама нај сигурно е во аптека да побараш.