Ima godina pa taka da sam si sedi i si slapka. A koga bese pomal so edna raka go drzev pod miski a so druga banjav.
Јас купив памучен од една од продавниците горе од сити мол, не ми текнува како се викаше, отприлика 400 ден беше, и негде до кај 3.5 месеци го користев, ќе го користев уште, само коритото мн брзо ни омале, синко порасна 12/13 цм ептен набрзина, и купив ново анатомско корито од џамбо, така да сега ми стои. Додека беше ептен бебе бебе, ми заврши голема работа за сама да го бањам.
Во Џамбо има со 3 прегради се врти и си се истура од секоја преграда поединечно многу се убави и големки сестра ми ги користи.Немаат никаква миризба на пластика што е исто битен фактор.
Вакво вчера во Џамбо видов, горе во ќошот. Имаше вакви и оние како сунгер. Јас не успеав да најдам од оние како мрежа што се закачуваат на коритото. Веке прашав овде, некој ми кажа ДМ ама нема- ниту имале. Некој друг дали знае?
I jas barav mreza vo jumbo nemase.Imase od tie sunger i tie plasticnite.Jas veke imam plasticno,ama ne e bas za novorodence
Пластичниот адаптер е ултра корисен, мене ептен ми вршеше работа посебно сама кога бањав бебе. Потполно се сложувам со тебе, не е за новороденче. Затоа ја барав мрежичкава. Ми се чини дека убаво си лежи бебето (не е на тврдо) и можеш лесно да го избањкаш од напред, посебно додека папочето се уште не е отпаднато. Се надевам ќе го најдам па ќе споделам искуство.
Внук ми е 17 месеци и носи 92јка. Бројката 92 е висината на детето. Значи високо да е 92см детето. Но, индивидуално е од дете до дете зависи колку е височко и крупно. Али до 2г сигурно 92јката ќе врши работа.
Ахамм, јас сакав да земам една јакничка ама не само за оваа зима и за наредна барем бидејќи лани имавме поклон од тила беше оваа година нема да може да ја носи. Мала ќе му е ти благодарам
Majki pomos kade da najdam vrekicka za spienje so rakavi ama po moznost da mozam da naracam online,za bebuska za zimava