Да не занете каде во Битола може да се најдат Тач постелнини. И дали некој има искуство со овие постелнини на Енци -менци?
Баш оваа од Енци ја немам, ама слична, може вода да и носи на постелнина од Тач, јас не би ја купила сега
Луѓенца убај работи има во едно бутиче скроз на ќошето,наспроти чантите(не чантите кај монмартр,другите погоре) близу оние со точаците и во Ваикики. Јас кога купвам за кумашинчињата и внук ми,оттаму земам. За во Битола кажувам
Ти благодарам за споделеното искуство. И јас сакам од Тач, ама вчера бев во продавницата каде што има нивни производи и од Тач за бебе ни крпа ни постелнина немаше и баш се разочарав.
Nemase vo loko bas barav, e anakonda ne sum pobarala. Vo galaksi imase ama bela macka bese jas go sakam vistinskiot talking tom
Во Локо кроко во тој во Бутел го имаше пред една недела. Нели кај нив можеше и онлајн нарачка, па нарачај така Белиот е грд!
не знам кај да прашам па ај овде. Кај да најдам гумени чизми за на дожд за дете? Во пеколот се од 25 број па нагоре. А мене ми треба 22..
Ај пиши на фб Gordana Carters Gligorovska. Преубави гумени чизми ми излегоа на фб денес уште број да има, треба да прашаш.
Во Кеги од 23 почнуваат, да видиш да не одговара тој калап.. Само не се баш убави вака, бар мене не ми се свиѓаат. А на Гордана и јас ги видов прееска баш, мн убави, само за бројче да прашаш Инаку oва пеколот, ваљда мислиш за пеко? Аутокорект?
Во продавницата на тач нема? Кај ајчо во уличката. Инаку и на лука патиска се преубави ама не знам дали има и оградици. Јас имам комплет постелнина без оградици и преубава е.
Во Просветно дело ги гледав во понеделникот, 900 денари се, не се којзнае колку штосни, ама не се ни лоши. Бендисав едни со мињони, имаше 22 бројче, ама не знам зошто, не зедов. Во Кеги се 990, имаше едни симпатични жолти, можеш и таму да погледнеш.