Во Анаконда ги гледав. Туку, и јас треба да барам гумени чизми, но сакам поставени со крзно или сеедно, важно да топлат. Исто така, не ми се даваат повеќе од 1000ден...Видел некој?
Mothercare, ваикики, бебето. Имам памучни од сите 3 места и одлични се Пс. И карамел имам. Ама пази димензии кога земаш
Важи, ќе ти ѕирнам утре, најкасно задутре Има кај мене во автокоманда, веднаш спроти воената кула, има и на пластичарската улица од десна страна.
Toplinki za po doma? Ama ne onakvi kako paticinja za vo gradinka, nego meki nekoi. Opremeni sme za esen/zima hahaha uste toplinki i cizmi
Ајде искусни мами треба,да почнеме да се,спремаме за потопла облека времево ќе заладува а ние абер немаме ххее. Помош што да купам за зимово за малава сега е 3.5 месеци.како ги облакате во ладно и од каде да купам? Треба ли топлинчиња некои или по чорапчиња? Тренерки некои подебелки каде да барам? Јакна или скафандер?? Од каде??
Jas zemav postelnina od enci menci so zelenkasta-mint boja. Prubava e. Se pere i moze i vi sushara da se stavi.
Јас отсекогаш сум облекувала бебе како ние што се облекуваме. Да речеме боди со прерамки како долна маица па одозгора блузонче/тренерчиња. Кога ќе биде многу ладно може боди со долги па блузонче. Нашиве бебиња се ептен врсници Бидејќи и јас сега треба да докупувам гардероба (нешто имам од поголемата ќерка), гледав убави тренерчиња во Манела, Венис, Хелоу бејби (тука имаат и ептен убави бодија)... За зимово планирам скафандер, според мене тоа е најпрактично за бебе (па до 2 години бар), во јакниче кога ќе го кренеш-гола кичма На нозете тие топлинчиња како чорапче, или плетени калчинки. Обично бебешките скафандери имаат додаток и за стапалата, но ако нема би било убаво некоја бебешка чизмичка за да не мрзне ноџето.
@Independiente @Kitten ако негде најдете скафандерче или онакво дебелко како мече пишете. Јас барам за новороденче девојче, ноември ќе се роди и најмало бројче ми треба за тие 2-3 месеци.