најдов некои странички на фб за постелнина па да споделам и да ми кажете случајно некоја дали нарачувала од тука па дали е задоволна? Мое катче Masnicki Za Deca и Linetex
Машнички за деца оддамна имам нарачано, но многу фушерајски и беа изработките, ни долепени, паѓаа монистра, па силикон на сите страни засушен, ушлакано.. јас не би порачала, имав венчиња порачано, ги расклопив на крај и сама ги средив
Јас искрено не би порачала ништо без да видам, фатам и осетам материјал. И на слика секогаш е едно, а во живо друго. Барем јас сум таква. Го научив моето школо одамна со порачки на ебау. Колку пати само се разочарував. Не дека не знам уште по некоја глупост да си порачам. Но сепак за поскапи работи кои треба секојдневно да се користат сум за она да го видам и фатам освен ако ми е проверено и одам на сигурно или пофалено од сигурни извори. Макар што јас си имам засебен вкус и некој да ми каже дека нешто е убаво мене може да не ми е.
Јас сакав вакво нешто за креветче дека и тоа изработуваат...ама еве се премислувам,баш прашав за ова истово само др боја ми рече 4,000ден и ако испадне фушерај ќе се отепам Среќа ве имам вас феминки да си прашам ете...
Не сум во тек дека и ова изработува, ја избришав од френдови, у мое време само стегачи, венчиња за на коса правеше Во Тила да видиш, има овој тип на јорганчиња, оградици, перничиња. Не знам ни таму какви се, но можеш да појдеш до Капитол и да ги видиш
Мене убаво ми изгледаа на страната од Detski oblacinja. Мое катче немаат слики од нивни изработки туку од пинтерест спуштани слики, за останатите незнам.. Сакав да си купам постелнина убава а наместо целосна оградица да си порачам од странава плетенка за да се заобиколи внатрешноста на креветчето. Пишете каде да се најде убава постела за бебе
Во Тила има. Цената 1350 (помалите) и 1500 ден (поголемите бројчиња, но кои бројчиња беа, не памтам).
Ајјј а јас чекам оградички за креветче да ми стасаат од нив како ли само не прашав пред време :/ ај можеби ќе бидат добри кога веќе ги нарачав морам да се тешам хахаха
Еве ги на тила вреќичките за спиење. Дали некој знае дали би биле погодни за новороденче. Или нема потреба кај толку мало бебе кое секако не може да се отскрива?
Јас имав купено, ама не ја облекував. Едно време ја облекував и престанав. После купив вреќичка кога имаше 3 месеци и таа ептен ја искористив.
Novorodencinjata spijat so racinjata gore pa taka nikogas ne im se pokrieni (ne se ni preporacuva racete da im se pokrieni). Taka da racinjata sekogas ladni mu bea na mojot, samo vreka so rakavi ne spasi.
не сум душо јас од Скопје па не знам каде има продавница на Тила таму. На страната на Тила е наведено дека ги има на сите продажни места во Прилеп, Битола и Скопје.