Скафандери гледав во WENICE во сити мол беа дебели јас сакав нешто потенко како ќебесто за сега. Во ваикики имаше само едно ми рекоа ќе добиеле а кога незнам.
Види на фб бутик плеј прилеп Ili na stefaniko butik jas ne bi dala iskreno tolku mnogu pari a da ne go iskoristis
Спојлер: Vreka Neka e so rakavi, podobro e da se pokrieni racete inaku kamen ke mu bidat. Toa sto go sovetuvaat za otskrieni e za so kebence ili jorgance da ne se pokrieni zatoa sto ako se pokrieni koga ke gi krene nagore racete ima moznost da se pokrie preku lice, a so vrekata gajle nema isto kako rakav od bluza. Nie vakva imame i super e nema gajle veke dve godini vakvi koristime samo pogolemo brojce kupuvame.
Јас сум покриена до врат, многу ми мрзнат рацете и рамењата, дури и сред лето знам фротирката до врат да ја качам И поаѓајќи од мене, мислам дека ѝ е ладно плус што ѝ се мраз кога ќе ја фатам. Но штом се такви вреќите со ракави, ич не ни купувам, доста ни е оваа што ја имаме. Плус за 15 дена почнува грејна сезона.
Скапи се,јас истите алиштенца ги гледав на фб од велес беше продавницата дупло поевтини. Јас за една количка прашував викаат без транспортер 7.000 а со трансортер 13.000 епа 6 илјади нема шанси да е транспортерот.
Mene del od kompletcinjata sto mi se sfigaa bea 500-600 den. A kvalitetot znaes kakov im e? Aj te molam prati mi ja stranata od Veles sto si gledala
Истото е и на фб ги има. Гледај разлика Има и некој комплетчиња по 500 убави се ама некој што ги има и на друго место голема разлика е.
Редовно купувам од тој бутик, квалитетот е добар, памучен и до сега при перење се нема смалено или растегнато
Сум била само еднаш и ич точно неможам да ти објаснам... во зградите позади Верото е. Еве најдов на Златна книга адреса, побарај го ова, стисни на насоки и точно ке ти ја даде локацијата.