Извинете доколку прашањето не е за овде..Меѓутоа мислам дека овде ќе добијам нај соодветен одговор..Значи треба да идаме не бебе на многу блиски луѓе.Сакам да однесам нешто стварно што би го користеле макар и по скапо да е..Облека нејќам да купувам....Значи да биде нешто стварно интресно и функционално...Е сеа гледав по интернет нешто релаксатори комбинирани со хранилка плус лулашка...Ама ипак кажете ми ваше мислење како мајки што ви донеселе,или пак сте виделе некаде нешто интересно и убаво ...?
Зависи има многу работи корисни ама прашај си што им треба.Можеш седиште за во кола хранилкае,летна количка,се и свашта.
А колкаво е бебето? Навистина подобро да прашаш, зашто можеби веќе имаат нешто од работиве што ги наброја. Ако е уште малецко хранилка е добра идеја, има од 1500 па нагоре.
Еве една идеја. Вакво столче за ранење. Најпрактичното нешто кое го имам за малата. Имсм и вакво и обично. Ова се монтира на стол, помало е не зафаќа место, а кога ќе порасни поголема се вади послужавникот и може на маса да си јаде детето.
Те излажале Немој ни случајно да си пикнала бебе во тоа да спие, та колку и да е ладно. Здравје ќе залади, ќе го облечеш и ќе шетате надвор. И да се вратиш во продавницата и да и кажеш на продавачката срам да и е!
И мене вакви ми покажуваа кога барав вреќа. И сеуште сум во потрага по класична вреќа без ракави со споени нозе.
Нарачај од тука, нема да згрешиш, ама знам да не е ефтина https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=301051603819871&id=100017451009653