Види во окаиди мислам имаше такви вреќи. Инаку јас на моите им зедов со ракави и ногавици од локален бутик мн ефтино ги платив бркаат работа за овај период само утнав бројче мн големи им ги зедов со намера да си ги носат до забавиште мм ме искара пресмешни се, но битно бркаат работа.
Hot Sell 26 Item/Set Accessories http://s.aliexpress.com/bMfy2EVV?fromSns=Copy to Clipboard еве од али за девојчиња добра идеа .
Каде да најдам убава торба за пелени, оваа што ја имам со количката не ми се свиѓа, гледав на али како ранец што се ама не ми се чека.
Види на стр на алф кидс прилеп. Мене овој ранецот мн ме бендисува. Гледав сличен на виш и ебау, ама нз што ќе ми стигни.
Торбата на фрион е убава, ама голема и реално непрактична за прошетки. Јас ја имам и ја користам само за на пат како патна торба или кај моите кога треба да спремам дете за цел ден.
Има некои во Џамбо.., ама не се убави како на Али. Од Али имам преубави, залепени се веќе година + и немаат мрднато, како дел од ѕидот се почекај си еден месец, кај се брзаш