Јас земав од тука стикер со преубави бувчиња малава ги обожува им гуга, им се радува душа е Лесни се се одлепуваат, се лепат на мазна површина. 5 м ги имам не мрднале '. 600 денари е .... сликата т.е поставеноста на фигурите си.ја обликуваш сама. Имаше и поефтини ама со помала димензија.
Во Кеги која цена се чевличките за проодување? Има избор? На странава барам број 13 ама ми вади од 20 па натаму. Или ако не од Кеги од кај ми препорачувате да купам? Од Полино добри се?
Целосни пижами на патент без ногавици? Картерс немаа број (т.е имаа само со диносауруси и беа грди). Друго место сигурно да има? @Elen4e_sonce мислам да 1.300 беа ама јас не би купила, кожата е катастрофа. Пробај му на ножето мене грдички ми личеа
^^ што толку Кеги ви се грди Не дека паѓам у несвест од моделот ама ОК се, иако јас лично не би ги купила ама 2пати ни ги носат за поклон, едните му омалеа, другите големи, ќе ги проноси кога ќе им дојде ред @Elen4e_sonce 1.290ден, најмалите се 13-14 или 14-15ка беа, не знам, мали се, на мојов додека му беше 11-11.5см ноџето можеше да ги носи, сандалчиња Да прашам Хипо некој купил на бебе, чинат?? Ми фаќа око еден модел за бдеј на бебе
Многу Кога му ги ставив на ноже сфатив колку. Не ми се детски некако, моделот ко за возрасен Вкус За хиппо прашував и никој не ми одговори
Барем да можам да ги видам и ќе одлучам, некако облекувањето им е чудно, па се мислам не е соодветно за бебе кое проодува..
Нит дизајн, ни линија, по некое носење цели како згужвани. Мое бебе нема да има такви. Хипо фини ми личат мене, ама ко за по дома. Како за бдеј?
@eli25 @emkaemka добивме на поклон два пара кондурчиња на хиппо но се уште ни се големи и ги немаме пробано за да пишам какви се
@emkaemka @eli25 ние имаме хипо,веќе му се мали ,ама кога почна да патка со нив беше цело време , за надвор не за дома .Со нив прооди Задоволна сум, само на моето му е послабо стапалото и не беа баш така кнап стегнати.
Може во живо посериозно делуваат. Мене ко за по дома ми личат, затоа ми падна чудно Ќе купиш друго ти. Те знам
Дајте предлог што кондурчиња/патичиња/чизмички да земам за бебе? Месецов ќе прави 11м.и по читање по страниве Кеги ми се изчегоа од комбинација Сега ни е без везе период ни за чизмиче е ни за патика...тој по секако сеуште не патка надвор ама следен месец ќе сака сигурно зошто дома сака да патка...дома е бос со чорапчиња со гумички.Е додека сум кај чорапкитр видов во вакикики така исти ко од бебе хоме со гумичка низ цело стапало и се 150ден.пар а во бебе хом се 400...истите
Јас му имав купено слични на Хипо само друга фирма. Првите ни ги донесоа на поклон потоа ние купувавме. Искрено супер му беа за проодување, ич не се лизгаат и цели се кожни. Еве линк. http://bebesling.mk/kategorija/13 Мнгу убаво му пасуваа на нога, цели се со ластичиња и убаво ја фаќаат ногата. Рачунај моево соблекуваше чорапи а овие шанси немаше да си соблече. За проодување за надвор имавме и едни Адидас патичиња за проодување демек потоло да му биде на ногата зашто во зима е роден.